Standarizatör

Standarizatör çok kısa bir sürede kuruluma hazır hale getirilen ve devreye alınabilen, sizlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış, esnek ve benzersiz avantajlar sunan bir üründür. Farklı ihtiyaçlar ve müşteri gereksinimlerindeki çeşitlilik göz önüne alınarak ürünlerimizi sizler için özelleştiriyor, başarılarınızı desteklemek için odaklandığımız alanları tasarımlarımıza yansıtıyoruz.
*
*
*
(*) işareti ile belirtilen alanlar zorunlu doldurulacak alanlardır.
PG Solutions Standardizatör:
Benzersiz Hassasiyet...


PG Solution Standardizatörü, süt ve kremadaki yağ, toplam katı, yağsız katı içeriğinin sürekli standardizasyonu ile daha önce mümkün olmayan ölçüde bir optimizasyon sunar. Düşük ve yüksek yağlı içme sütü, peynir sütü, fermente ürünler için süt, market kreması, tereyağı kreması, kahve kreması ve formüle edilmiş ürünler için son derece hassas kontrollerle donatılmış olan PG Standardizatör üretim karlılığını kolaylaştırır.
Standardizatör
Öne Çıkan Özellikler

±%0,008’e varan standardizasyon hassasiyeti,
Geniş ürün yelpazesi,
Kısa ROI süresi,
(10.000 lt/s kapasite için günlük 16 saat çalışma ile ±%0,025 standardizasyon hassasiyet ile ROI süresi 1,8 yıl hesaplanmıştır)
Yüksek ürün kalitesi ve Gıda güvenliği,
Esnek ve Geleceğe hazır,
Düşük işletme maliyeti


Çalışma Prensibi

Seperatör çıkışındaki karşı basınç sürekli kontrol edilerek sabit yağ oranında krema çıkışı sağlanır.
Yağsız süt ve krema hattı üzerinde yoğunluk ve kütlesel akış ölçülür, hem sütün hem de kremanın yağ oranı belirlenir.
Standardize süt ve krema için istenilen set değerler tanımlanır.
Yapılan ölçümlere göre süte dozajlanacak krema miktarı hesaplanır.
Hesaplanan değere göre süte krema dozajı gerçekleştirilir ve standardize süt elde edilmiş olur.
Standardizatör
Modeller

Farklı ihtiyaç ve gereksinimlerindeki çeşitlilik göz önüne alınarak PG Solution Standardizatörü sizler için özelleştiriyoruz.
Standardizatör portföyümüzdeki temel modellerinin açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz. İlgili modeller için;

Standardizasyon hassasiyeti,
İlave katkı çözümleri,
Soğuk işleme vb. özel çözümler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


PG Standardizatör B

Çiğ süt yağ oranının sabit kabul edilip manuel olarak tanımlandığı, kremanın ve sütün yağ oranının bu değere göre standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.

PG Standardizatör T

Çiğ süt yağ oranından bağımsız kremanın ve sütün yağ oranın istenilen değere standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.

PG Standardizatör A

Çiğ süt yağ oranından bağımsız düşük yağlı (örn. <%25) kremanın ve istenilen değerde sütün standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.
Standardizatör
PG Solutions Standardizatör:
Benzersiz Hassasiyet...


PG Solution Standardizatörü, süt ve kremadaki yağ, toplam katı, yağsız katı içeriğinin sürekli standardizasyonu ile daha önce mümkün olmayan ölçüde bir optimizasyon sunar. Düşük ve yüksek yağlı içme sütü, peynir sütü, fermente ürünler için süt, market kreması, tereyağı kreması, kahve kreması ve formüle edilmiş ürünler için son derece hassas kontrollerle donatılmış olan PG Standardizatör üretim karlılığını kolaylaştırır.
Standardizatör
Öne Çıkan Özellikler

±%0,008’e varan standardizasyon hassasiyeti,
Geniş ürün yelpazesi,
Kısa ROI süresi,
(10.000 lt/s kapasite için günlük 16 saat çalışma ile ±%0,025 standardizasyon hassasiyet ile ROI süresi 1,8 yıl hesaplanmıştır)
Yüksek ürün kalitesi ve Gıda güvenliği,
Esnek ve Geleceğe hazır,
Düşük işletme maliyeti


Çalışma Prensibi

Seperatör çıkışındaki karşı basınç sürekli kontrol edilerek sabit yağ oranında krema çıkışı sağlanır.
Yağsız süt ve krema hattı üzerinde yoğunluk ve kütlesel akış ölçülür, hem sütün hem de kremanın yağ oranı belirlenir.
Standardize süt ve krema için istenilen set değerler tanımlanır.
Yapılan ölçümlere göre süte dozajlanacak krema miktarı hesaplanır.
Hesaplanan değere göre süte krema dozajı gerçekleştirilir ve standardize süt elde edilmiş olur.
Standardizatör
Modeller

Farklı ihtiyaç ve gereksinimlerindeki çeşitlilik göz önüne alınarak PG Solution Standardizatörü sizler için özelleştiriyoruz.
Standardizatör portföyümüzdeki temel modellerinin açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz. İlgili modeller için;

Standardizasyon hassasiyeti,
İlave katkı çözümleri,
Soğuk işleme vb. özel çözümler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


PG Standardizatör B

Çiğ süt yağ oranının sabit kabul edilip manuel olarak tanımlandığı, kremanın ve sütün yağ oranının bu değere göre standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.

PG Standardizatör T

Çiğ süt yağ oranından bağımsız kremanın ve sütün yağ oranın istenilen değere standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.

PG Standardizatör A

Çiğ süt yağ oranından bağımsız düşük yağlı (örn. <%25) kremanın ve istenilen değerde sütün standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.
Standardizatör
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Standarizatör Standardizasyon üniteleri, Sütün yağını otomatik olarak ölçer, istenen yağ oranına düşürür. Süt ve kremadaki yağ, protein, toplam katı ve katı olmayan yağların krem ayırıcıdan sonraki standardizasyonu için kullanılır. GHLQUY34 Standarizatör

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.