PG Solutions Standardizatörleri ile Daima Kazanın
15-02-2024
09:54


PG Solutions Standardizatör:
Benzersiz Hassasiyet...
PG Solution Standardizatörü, süt ve kremadaki yağ, toplam katı, yağsız katı içeriğinin sürekli standardizasyonu ile daha önce mümkün olmayan ölçüde bir optimizasyon sunar. Düşük ve yüksek yağlı içme sütü, peynir sütü, fermente ürünler için süt, market kreması, tereyağı kreması, kahve kreması ve formüle edilmiş ürünler için son derece hassas kontrollerle donatılmış olan PG Standardizatör üretim karlılığını kolaylaştırır.
Benzersiz Hassasiyet...
PG Solution Standardizatörü, süt ve kremadaki yağ, toplam katı, yağsız katı içeriğinin sürekli standardizasyonu ile daha önce mümkün olmayan ölçüde bir optimizasyon sunar. Düşük ve yüksek yağlı içme sütü, peynir sütü, fermente ürünler için süt, market kreması, tereyağı kreması, kahve kreması ve formüle edilmiş ürünler için son derece hassas kontrollerle donatılmış olan PG Standardizatör üretim karlılığını kolaylaştırır.
Öne Çıkan Özellikler
• ±%0,008’e varan standardizasyon hassasiyeti,
• Geniş ürün yelpazesi,
• Kısa ROI süresi,
(10.000 lt/s kapasite için günlük 16 saat çalışma ile ±%0,025 standardizasyon hassasiyet ile ROI süresi 1,8 yıl hesaplanmıştır)
• Yüksek ürün kalitesi ve Gıda güvenliği,
• Esnek ve Geleceğe hazır,
• Düşük işletme maliyeti
Çalışma Prensibi
• Seperatör çıkışındaki karşı basınç sürekli kontrol edilerek sabit yağ oranında krema çıkışı sağlanır.
• Yağsız süt ve krema hattı üzerinde yoğunluk ve kütlesel akış ölçülür, hem sütün hem de kremanın yağ oranı belirlenir.
• Standardize süt ve krema için istenilen set değerler tanımlanır.
Yapılan ölçümlere göre süte dozajlanacak krema miktarı hesaplanır.
• Hesaplanan değere göre süte krema dozajı gerçekleştirilir ve standardize süt elde edilmiş olur.
• ±%0,008’e varan standardizasyon hassasiyeti,
• Geniş ürün yelpazesi,
• Kısa ROI süresi,
(10.000 lt/s kapasite için günlük 16 saat çalışma ile ±%0,025 standardizasyon hassasiyet ile ROI süresi 1,8 yıl hesaplanmıştır)
• Yüksek ürün kalitesi ve Gıda güvenliği,
• Esnek ve Geleceğe hazır,
• Düşük işletme maliyeti
Çalışma Prensibi
• Seperatör çıkışındaki karşı basınç sürekli kontrol edilerek sabit yağ oranında krema çıkışı sağlanır.
• Yağsız süt ve krema hattı üzerinde yoğunluk ve kütlesel akış ölçülür, hem sütün hem de kremanın yağ oranı belirlenir.
• Standardize süt ve krema için istenilen set değerler tanımlanır.
Yapılan ölçümlere göre süte dozajlanacak krema miktarı hesaplanır.
• Hesaplanan değere göre süte krema dozajı gerçekleştirilir ve standardize süt elde edilmiş olur.
Modeller
Farklı ihtiyaç ve gereksinimlerindeki çeşitlilik göz önüne alınarak PG Solution Standardizatörü sizler için özelleştiriyoruz.
Standardizatör portföyümüzdeki temel modellerinin açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz. İlgili modeller için;
• Standardizasyon hassasiyeti,
• İlave katkı çözümleri,
• Soğuk işleme vb. özel çözümler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
PG Standardizatör B
Çiğ süt yağ oranının sabit kabul edilip manuel olarak tanımlandığı, kremanın ve sütün yağ oranının bu değere göre standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.
PG Standardizatör T
Çiğ süt yağ oranından bağımsız kremanın ve sütün yağ oranın istenilen değere standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.
PG Standardizatör A
Çiğ süt yağ oranından bağımsız düşük yağlı (örn. <%25) kremanın ve istenilen değerde sütün standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.
Farklı ihtiyaç ve gereksinimlerindeki çeşitlilik göz önüne alınarak PG Solution Standardizatörü sizler için özelleştiriyoruz.
Standardizatör portföyümüzdeki temel modellerinin açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz. İlgili modeller için;
• Standardizasyon hassasiyeti,
• İlave katkı çözümleri,
• Soğuk işleme vb. özel çözümler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
PG Standardizatör B
Çiğ süt yağ oranının sabit kabul edilip manuel olarak tanımlandığı, kremanın ve sütün yağ oranının bu değere göre standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.
PG Standardizatör T
Çiğ süt yağ oranından bağımsız kremanın ve sütün yağ oranın istenilen değere standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.
PG Standardizatör A
Çiğ süt yağ oranından bağımsız düşük yağlı (örn. <%25) kremanın ve istenilen değerde sütün standardize edilmesi için tasarlanmış bir standardizatördür.